"А хто замість Путіна?": Військовий експерт оцінив, чи можлива в Росії велика політична криза

У країні-агресорі Росії назріває внутрішнє протистояння, але еліта все ще об'єднується навколо російського диктатора Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю "Главреду" сказав полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

"Криза може статися. Коли я кажу, що Україну можуть посадити за стіл переговорів, я маю на увазі позицію Європи. Однак англосакси дотримуються іншої точки зору. США і Великобританія готові до продовження війни і налаштовані на максимальне ослаблення Росії. Їх не влаштовує хаос в РФ, але послабити її потрібно, щоб Москва стала більш поступливою і передбачуваною. Європа налаштована домовлятися тут і зараз. Невідомо, як будуть розвиватися події надалі, але зараз всі підливають масло в російське багаття. І в Росії назріває внутрішнє протистояння", - сказав він.

Не варто і забувати, вважає Жданов, що проблема можливого наступника диктатора Путіна ще й близько не вирішена. "Хоча, я б не сказав, що будь-який телефонна розмова робить велику погоду. Еліта все ще консолідується навколо Путіна. Крім того, не забувайте, якщо народ починає говорити про переворот і повалення Путіна, виникає питання: А хто замість нього?",- підсумував він.

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...