А не простіше було би зупинити "СВО"?: У Росії заявили про необхідність "спеціальної демографічної операції"

Директор російського Центрального економіко-математичного інституту (ЦЕМІ) Альберт Бахтізін вважає, що в країні-агресорі РФ все так погано з кількістю населення, що необхідно проводити спеціальну демографічну операцію. Про це він заявив агентству "Інтерфакс" в інтерв'ю, яке опублікували 31 серпня, передають Патріоти України.

"Скорочення населення у нас носить катастрофічний характер: ми в рік втрачаємо по 500–600 тис. осіб, і це створює загрозу національній безпеці, враховуючи розміри території, враховуючи необхідність значної кількості людей для підтримки необхідних економіки темпів зростання", – сказав Бахтізін.

Він визнав, що неможливо легко вирішити завдання збільшення чисельності населення РФ, і саме тому потрібна "спеціальна демографічна операція".

Директор ЦЕМІ жодного разу не згадав про війну РФ з Україною, через яку країна-агресор і далі втрачає своє населення із середньою швидкістю 1 тис. осіб на добу (з урахуванням загиблих і поранених). Замість варіанта припинити агресію проти України Бахтізін, зокрема, озвучив варіант "скоригувати репродуктивні установки" і підняти рівень народжуваності в РФ на 40–50%.

А не простіше було би зупинити "СВО"?: У Росії заявили про необхідність "спеціальної демографічної операції"

неділя, 1 вересень 2024, 21:17

Директор російського Центрального економіко-математичного інституту (ЦЕМІ) Альберт Бахтізін вважає, що в країні-агресорі РФ все так погано з кількістю населення, що необхідно проводити спеціальну демографічну операцію. Про це він заявив агентству "Інте...

Багато поранених, є загиблі: Окупанти ударили з "Ураганів" по центру Курахового на Донеччині (фото)

неділя, 1 вересень 2024, 20:29

Російські військові сьогодні, 1 вересня, завдали удару по центру Курахового. Від ворожої атаки постраждали багато людей. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Донецьку обласну прокуратуру. За даними прокуратури, сьогодні окупанти завдали...