А неявка найвеличнішого лідера сучасності? Арестович попередив Порошенка, що відсутність на засіданні ТСК буде "саботажем розслідування"

Неявка п'ятого президента України Петра Порошенка на засідання тимчасової слідчої комісії Верховної Ради яка, крім іншого, займається розслідуванням справи про зрив спецоперації із затримання «вагнерівців», може бути розцінена як свідомий саботаж розслідування. Про це написав у Facebook радник глави Офісу президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.
За його словами, ознаки можливої державної зради чинного президента повинні бути встановлені спочатку через свідоцтва посадових осіб-учасників операції, для чого і скликана ТСК і веде своє розслідування. «Вимоги включити «справу Вагнера» до порядку денного ТСК, яка викликає вас у «справі Вагнера», починає наводити на думку про медкомісію», - написав Арестович, звертаючись до Порошенка.
Радник глави ОП підкреслив, що перед початком розслідування можливого зриву операції Порошенко повинен з'явитися на засідання ТСК і дати свідчення про те, коли і як була розпочата операція по затриманню «вагнерівців». Арестович також попередив, що дача неправдивих показань тягне за собою кримінальну відповідальність.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...