"А Німеччині не довіряйте!": Моравецький знову закликав Україну бути вдячною Польщі

Прем'єр-міністр Польщі Матуш Моравецький закликав Україну бути вдячною за те, що його країна дала притулок мільйонам українці. Також він заявив, що українцям не варто довіряти Німеччині. Про це пише Dziennik Gazeta Prawna, передають Патріоти України.

Він сказав, що ФРН вигідне взаєморозуміння з РФ. "Розумію, що Зеленський тепер думає, що матиме тісний союз із Німеччиною. Попереджаю, німці завжди хотітимуть досягти порозуміння з росіянами за допомогою центральноєвропейських держав", – сказав прем'єр.

Він підкреслив, що саме Польща прийняла під своїм дахом кілька мільйонів українців у той момент, коли німці, за його словами, хотіли відправити до оточеного військами РФ Києва 5 тисяч касок. Як відомо, нещодавно Моравецький закликав Зеленського "утримуватися від образ поляків" після виступу лідера України на Генеральній асамблеї ООН цього тижня. Він зазначив, що завжди захищатиме честь своєї країни.

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...