А обіцяли дрова: У Росії дружині окупанта подарували... білети в цирк

В російському місті Карачаєво-Черкесії дружині окупанта замість дров привезли два білета в цирк. Цікаво, що вдома у неї немає ні душа, ні ваної. Миїться родина в бані. Про це пишуть в російських телеграм-каналах, передають Патріоти України.

Як зазначається, дружина окупанта, яка живе разом з двома інвалідами першої групи та 10-річною дитиною, отримала замість обіцяних дров - два білети на циркову виставу. Цікаво те, що у жінки вдома нема ванної, тому їй для того, аби помитися, потрібно розпалювати баню.

“Голова сільради Сергій Корнєв, який подарував Никифоряк замість дров квитки в цирк, за словами сільчанки, сказав, що “дрів, можливо, і не буде”. При цьому глава Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов неодноразово зазначав, що допомога сім'ям мобілізованих – “пріоритетний напрямок дій регіональної влади”, - пише телеграм-канал.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...