"А погляд так бігає... Винце отруєне?": Путін осоромився на причасті, мережу підірвало відео

У мережі висміяли нове відео з російським президентом Володимиром Путіним, який не зміг зрозуміти, куди в церкві наливають вино для обряду причастя. Ролик оприлюднив журналіст кремлівського пулу Дмитро Смірнов на своїй сторінці у Twitter, передають Патріоти України.

На кадрах співробітники музею як раз демонстрували лідеру країни-агресора євхаристичний набір приданого російської княгині Марії Олександрівни (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"А вино ж куди наливається?". Путін і коротка лекція з процедури причастя в імператорському домі ", – підписав короткий фрагмент із президентом РФ пропагандист Смірнов.

Путін і вино для причастя

У ньому чітко чутно, що Путін кілька разів ставить екскурсоводам питання про те, як і звідки в церковну чашу наливається вино. При цьому ніякі інші моменти таїнства його не цікавлять.

У коментарях користувачі не втратили можливість висміяти російського лідера, натякнувши на його пристрасті й страхи. "А погляд так бігає: що би поцупити?", "Винце отруєне?" – іронізують користувачі мікроблогу.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...