А президент досі весь у білому: Більшість українців за відставку другого уряду Зеленського

Велика частина українців (72,5%) не схвалюють дії уряду, і більше половини (58,5%) підтримує відставку Кабінету міністрів під керівництвом прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Про це свідчать результати соцопитування, яке провела "Українська соціологічна група" в період з 11 по 18 липня, повідомляють Патріоти України.

Згідно з даними опитування, 72,5% українців не схвалюють діяльність уряду і тільки 13,5% оцінюють її позитивно. При цьому 58,5% респондентів підтримують відставку Кабінету міністрів, 26,1% її не підтримує. У той же час 42,7% опитаних дотримуються думки, що уряд практично нічого не робить для вирішення проблем населення, 36,5% вважають, що уряд здійснює ті чи інші дії, однак цього недостатньо, 11,7% респондентів впевнені, що уряд робить все можливе для населення, а 9,1% не змогли відповісти.
Серед найбільш хвилюючих проблем, 62,3% опитаних вказали на високу вартість продуктів харчування та житлово-комунальних послуг, 57,4% - на низький рівень доходів, 41,2% - на війну на Донбасі, 32,9% - на корупцію в органах державної влади, 32,1% - на безробіття і неможливість знайти добре оплачувану роботу, 28,5% - на недоступність медичної допомоги, 21,8% - на епідемію коронавіруса (респонденти могли вказати кілька варіантів відповідей).
В ході опитування соціологи опитали 1224 респондентів старше 18 років, які проживають по всій території України окрім тимчасово непідконтрольних територій Донбасу і анексованого Криму. Метод опитування - індивідуальне інтерв'ю "face-to-face" за місцем проживання респондентів (на дому). Статистична похибка не перевищує 3%.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...