А ще більше потрапило прямо до пекла: У Харкові бійці "Азова" полонили російських окупантів (відео)

У Харкові бійці полку "Азов" взяли у полон чималу групу російських окупантів. Повідомляється також про те, що ворог зазнав серйозних втрат. Деталі бою в "Азові" пообіцяли оприлюднити завтра, 26 березня. Сьогодні ж показали перше коротке відео з полоненими, передають Патріоти України.

"Купа русаків в полоні, ще більше вже в пеклі! Місце зустрічі - Харків, сьогодні. Чекайте на повне відео та подробиці завтра. P.S. З людьми в рашке вже біда. Пригнали навіть "днр"-ців", - прокоментував відео боєць "Азова" Максим Жорін.

На відео близько 5-6 роздягнених окупантів завантажили в кузов пікапу. "Азовець", що знімає процес підготовки полонених до перевезення, цікавиться у них, як воно - в Україні. Відповіді не отримує.

Окупанти вдарили по Харкову: Багато людей поранено, є загиблі

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:42

У п'ятницю, 17 травня, російські загарбники обстріляли Харків. У місті зафіксовано кілька вибухів, постраждали 25 людей, двоє загинули. Про це пише у своєму Telegram-каналі Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов, передають Патріоти України. "Прильо...

Робота ротом: Безугла розповіла про її зв'язки з Єрмаком, про складні стосунки з батьками і яка вона молодець

п’ятниця, 17 травень 2024, 19:00

Мар'яна Безугла запевнила, що її родина не має жодного стосунку до її кар’єри . Нардепка Мар'яна Безугла не є чиїмось «ротом або транслятором». Про це вона заявила у розмові з ведучим hromadske. . «Чи знайома я з Єрмаком? Звичайно, знайома. Але я не...