"А ще за пів години до цього мама розмовляла з 2-річною донькою": Катя Осадча показала фото загиблої дитини у Вінниці

Катя Осадча опублікувала трагічне фото від ДСНС України загиблої 2-річної дитини у Вінниці внаслідок ракетного обстрілу Росією українського міста, передають Патріоти України.

На знімку зображене закривавлене немовля у візочку, а біля нього – його теж загибла мати. У дописі ведуча закликала світ визнати Росію терористичною державою і закрити небо над Україною.

"В світі втомилися від війни? В Європі все менше хочуть говорити про трагедії в Україні? Це фото для вас і для росіян, що вважають нашу країну суцільною постановкою.

Страшне фото, а ще за пів години до цього мама котила візочок, розмовляла з дворічною донькою і планувала день, саме день, далі ми вже давно не плануємо… Просто уявіть, вони йшли центром міста, мирного міста.

Це терористична атака. Ми закликаємо світ визнати Росію терористичною країною і закрити небо над Україно", - написала Осадча.

Нагадаємо, попередньо відомо, що росіяни розбомбили будівлю з офісними приміщеннями. У цивільну споруду влучили три ракети російських злочинців. Встановлено, що знищено також приміщення одного із медичних центрів.

Від ударів постраждали розташовані неподалік житлові будинки. На місці "прильотів" виникла пожежа, вогонь перекинувся і на автостоянку. Зараз там горить до пів сотні автомобілів.

Станом на 12:15 у ДСНС повідомили, що внаслідок влучання російських ракет загинуло 12 людей (одне немовля) і 25 поранених. Близько 90 потерпілих звернулися по допомогу до медичних закладів, приблизно пів сотні з них у важкому стані.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...