"А що ти зробив, щоб бути готовим до бою?": Соловйов влаштував істерику через скарги російських "мобіків" (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов розкритикував російських мобілізованих, які тікають із передової та скаржаться на складну ситуацію на фронті. Він назвав їх зрадниками та дезертирами, а також звинуватив у "принесенні радості ворогові", передають Патріоти України.

Соловйов заявив, що росіянам не повинно бути шкода окупантів, оскільки всі вони нібито перед цим пройшли службу у збройних силах РФ. Крім того, він видав, що Росія "воює з НАТО". "Ми з НАТО воюємо, важка ситуація, дуже. Назвіть це СВО, назвіть це як завгодно – це не змінює факту", – сказав рупор Кремля.

Він активно налаштовував громадян РФ проти окупантів, котрі скаржаться на недостатню підготовку перед відправкою на передову. "І командир у тебе не той, і тебе не так підготували. А що ти зробив на полігоні, щоб бути готовим до бою? Чи ти вважаєш, що тобі всі винні? А що ти винен державі, батьківщині?" – такий наратив просував пропагандист.

Соловйов також пройшовся по російських воєнкорах, повідомлення яких розкрили правду про великі втрати окупантів у районі Павлівки під Вугледаром на Донеччині.

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...