"А що взимку садити не прийнято?": Зеленський прийшов на концерт "Кварталу", йому заспівали про корупціонерів (відео)

Президент України Володимир Зеленський прийшов на концерт "Кварталу 95", який проходив Національному палаці мистецтв "Україна" увечері 15 грудня. Про це в Facebook повідомив журналіст Дмитро Кучер, який опублікував відео з главою держави, передають Патріоти України.

"Володимир Олександрович на концерті Вечірнього Кварталу. Навіть квиток купив і показав його на сцені", – зазначив він. На записі показано, що ведучі шоу сцени коментують появу президента. Після Зеленський заходить через сцену, показує в руках квиток та йде на своє місце в залі.

Також на концерті була прессекретарка президента Юлія Мендель, яка виклала в Instagram пісню про "прокурорські посадки". "Весна пройшла, посадок немає, а що взимку – взимку садити не прийнято?" – співали перед Зеленським артисти "Кварталу 95".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...