А що Зеленський на це скаже? Медведчук і Бойко знову опинилися на переговорах у Москві

У середу, 10 липня, українські опозиційні політики Віктор Медведчук і Юрій Бойко знову опинилися на переговорах у Москві - вони зустрілися з прем'єр-міністром Російської Федерації Дмитром Медведєвим. Про це пише Telegram-канал "Раніше всіх. Ну майже", повідомляють Патріоти України.

Так, зустріч відбулася в штабі партії "Єдина Росія". За даними каналу, Медведєв заявив, що діалог між партіями РФ і України згорнутий, але російська сторона підтримує бажання його відновити.

"Поки не отримали виразних сигналів про те, який курс буде вести Зеленський (президент України Володимир Зеленський, - "Апостроф"), чекаємо виборів у Раду", - сказав він.

У свою чергу, Медведчук зазначив, що міжпарламентська розмова Росії і України давно назріла, за підсумками зустрічі буде підготовлено меморандум про співпрацю.

"Без співпраці з Росією досягти миру на Донбасі неможливо", - заявив він. Медведчук додав, що згоден з президентом Росії Володимиром Путіним щодо того, що зближення Росії і України має відбутися, "стратегічне завдання - перемогти для цього на виборах в український парламент".

Як уточнює gazeta.ru, на зустрічі з української сторони також були присутні Вадим Рабинович і Тарас Козак, з російської - голова вищої ради Борис Гризлов, перший віце-спікер Держдуми Олександр Жуков, віце-спікер Держдуми, голова фракції ЄР Сергій Невєров.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...