"А Шефір знає, як у донецькій "хатинці" підлітку зрізали з ноги татуювання-тризуб?" - журналістка

Не можна бажати миру за будь-яку ціну...

Кожна десята жертва війни на Донбасі - це дитина. Фото: соцмережі.

Так, дуже хочеться закінчення війни, щоб зі Сходу не повертались інвалідами, щоб не гинули діти. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише заступниця шеф-редактора «Обозревателя» Ганна Молчанова, передають Патріоти України.

«Їм що, подобається воювати? Ви думаєте, Путін – маніяк, який любить постріляти в живих людей?», –таке сказав співвласник студії «Квартал 95» Бориса Шефір, який дав інтерв’ю Детектор Media. І це на шостому році війни.

«Щодо постріляти в живих – я б цинічно відповіла, що це ще «гуманно», – провадить далі редакторка. – Шефір в курсі, скільки наших військових і мирних жителів загинули, були травмовані і стали інвалідами (міни, вибухові пристрої)? Що кожна десята жертва (починаючи з 2014 і до сьогодні) – це дитина?

Шефір в курсі, що означає «потрапити на підвал» в донецькій «хатинці», «ізоляції» тощо? Знає про жорстокі тортури, в тому числі і російськими «офіцерами» (навмисно пишу в лапках, бо про честь їм невідомо)? Знає, як підлітку зрізали з ноги татуювання-тризуб?».
«Маніяк-імперець породив інших маніяків. Не треба його/їх вибілювати. Не тут, в Україні, де у багатьох все ж тверезий розум і добра пам’ять. Так, дуже хочеться миру. Але якою ціною?», – резюмувала Молчанова.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...