А це точно потрібний аргумент? Кандидат "Слуги народу" Куницький силиться повернути реєстрацію в ЦВК, заявивши, що жив в Україні за паспортом Ізраїля

Харківський блогер Олександр Куницький, якого ЦВК зняла з парламентських виборів через тривалу відсутність в Україні, намагається відновитися кандидатом у депутати від партії "Слуга народу" через судовий позов. Він спробує обдурити суддів, використовуючи при цьому свій ізраїльський паспорт. Про це народний депутат Андрій Денисенко пише на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Олександра Куницького зняли з виборів 11 липня по причині порушення вимог виборчого закону. У ЦВК встановили, що Куницький виїжджав за межі України на період, що перевищує 90 календарних днів, а саме 264 дні. Згідно із законодавством, балотуватися в народні депутати України можуть ті громадяни, які постійно проживали в країні останні п'ять років.

Раніше Олександр Куницький заявляв, що знаходився за кордоном у відрядженні від компанії "1+1 Продакшн". Однак вчора той же нардеп Денисенко опублікував скріни підроблених Куницьким і його адвокатами документів. Тому далі останній почав заперечувати відрядження і став доводити, ніби перебував в Україні. Правда, за паспортом громадянина Ізраїлю.

"Спочатку доводив і він, і представник "Слуги народу", що його відсутність 264 дні в Україні аргументується виключно службовими відрядженнями. Тепер не тільки визнає, що має подвійне громадянство, але й стверджує, що проживав на території України на підставі ізраїльського паспорту 159 днів. Брехня стала тотальною, і її перша частина суперечить другій", - написав Денисенко.

Нардеп нагадав, як Олександр Куницький заперечував наявність ізраїльського громадянства.

"Людина присягала на вірність іншій країні, а потім легко нібито відмовилася від цього громадянства. Потім відсиджувалася за кордоном, щоб не бути призваним в українську армію, коли йшла активна фаза війни. А потім по кілька разів на місяць їздила до країни-агресора", - обурився Денисенко.

Народний депутат також поставив крапку в питанні ізраїльского громадянства Олександра Куницького, опублікувавши у мережі скан-копію його іноземного паспорта.

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...