Україна допоможе: ​Гіркін прогнозує військову поразку Росії у Придністров'ї за два дні: "Немає шансів утримати"

Через перемогу на президентських виборах у Молдові прозахідної Майї Санду, котра замінить проросійського Ігоря Додона, Росія може втратити контроль над Придністров'ям всього за 48 годин. Таку заяву російським ЗМІ зробив "екс-міністр оборони" невизнаної "ДНР", офіцер ФСБ запасу Ігор Гіркін, зазначають Патріоти України.

Військовий злочинець висловив упевненість, що Росія не погодиться вивести з Придністров'я свої війська. Проте, на думку Гіркіна, Молдова може звільнити ці території всього за два дні. Утриматися в невизнаній "Придністровській республіці" Москві буде дуже важко, так як, за словами колишнього ватажка "ДНР", вона оточена "політичними ворогами" - Молдовою і Україною."
"Немає шансів навіть на те, що вийде військовим шляхом утримати Придністров'я", - підкреслив імперець. Варто відзначити, що Санду, прийшовши до влади в Молдові, публічно виступила за виведення військ Росії з Придністров'я, що Москва мусила зробити ще за Єльцина, згідно досягнутих угод.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...