"А вы расскажите, как вы собираетесь там оказаться": Російські політики посварилися у Соловйова... через штурм Києва (відео)

У прямому ефірі російського ток-шоу "Недільний вечір із Володимиром Соловйовим" російські політики влаштували скандал через Україну та почали з'ясовувати стосунки на підвищених тонах. Конфлікт розгорівся щодо планів захоплення Києва між колишнім депутатом від Партії регіонів та Костянтином Затуліним, який є чинним депутатом російської Думи, передають Патріоти України.

Марков, який отримав слово, заявив, що єдиний варіант розвитку конфлікту РФ з Україною, який влаштує Москву, - це пряме захоплення Києва. "Любой исход, при котором мы не окажемся в Киеве, будет однозначно на Западе воспринят как их безоговорочная победа, а для нас, в России, как безоговорочное поражение", - заявив Марков.

Проте на півслові колишнього "регіонала" перебив Затулін. "А вы расскажите, как вы собираетесь оказаться в Киеве, вы призываете к этому – так, скажите!" - обурився російський депутат, після чого у студії розпочався конфлікт із взаємними звинуваченнями.

"Вам что, станет легче, если я один пойду и меня там убьют?" - почав кричати Марков, звинувачуючи Затуліна та його колег у втраті України, якою той "займався 20 останніх років".

"За пряму та безсоромну підтримку": Захарова пригрозила Заходу "нищівним ударом відплати" у разі атаки ЗСУ на Кримський міст

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:40

Представниця МЗС Росії Марія Захарова видала порцію погроз на адресу партнерів України у зв'язку з можливим ударом по Кримському мосту. Її заяву оприлюднив пропагандистський портал "Известия", передають Патріоти України. За версією пропагандистів, Укра...

Окупанти увійшли в одне із сіл біля Авдіївки, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:27

Російські окупанти увійшли в село Архангельське в районі Авдіївки, інформують Патріоти України. Як пише BILD, днями російські окупанти здійснили прорив на північний захід від Авдіївки, пройшовши 3 кілометри углиб позицій ЗСУ до селища Очеретине, і відт...