"А вам завидно?": У Мінспорту України відповіли на провокацію Скабєєвої після "золота" Беленюка

Заступник міністра молоді та спорту Ніна Уманець відповіла на провокаційні слова пропагандистки Ольги Скабєєвої, що пролунали в ефірі російського ТБ після перемоги Жана Беленюка на Олімпіаді в Токіо, інформують Патріоти України.

Днями Скабєєва вийшла в ефір зі словами про те, що українському спортсмену нібито небезпечно повертатися додому після того, як в його танці хтось помітив не традиційний гопак, а наспіх придуману "пропагандистську навприсядку". Крім цього, за відомою виключно Скабєєвій причиною вона заявила, що Україна для Беленюка нібито не батьківщина, хоча він народився та виріс у Києві.

Ніна Уманець нагадала російським пропагандистам, що Беленюк не перший український спортсмен, який демонструє гопак. "Якщо комусь завидно, нехай вони собі заздрять, а ми будемо перемагати і будемо танцювати в подальшому наш гопак, і не тільки в цьому році", - відповіла заступник міністра.

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...