"На відміну від багатьох ***, я виконав свій обов'язок": Ківа зробив нову заяву про скандальне листування з Жириновським (відео)

Скандальний нардеп від партії "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива не заперечує, що листувався під час засідання Верховної Ради з депутатом російської Думи, лідером ЛДПР Володимиром Жириновським. Про це заявив нардеп в коментарі журналістки "Радіо Свобода", передають Патріоти України.

"Я не заперечую. Я є депутатом європейської країни. І я за міжпарламентські відносини, які будуть зміцнювати мою країну і приносити користь своєму народові. Депутати російської Думи - це такі ж парламентарії. Я з багатьма народними депутатами - і Європарламенту, і Державної Думи - маю відносини, тому що саме в процесі взаємовідносин народжуються компроміси", - сказав він.

За словами Киви, він намагається знайти компроміс, який "дозволить в мою країну повернути мир". "Частина території у нас анексована, і, на відміну від багатьох ***, я в 14 році виконав свій обов'язок і півтора року провів на фронті. Ми повинні навчитися знаходити компроміси, знаходити той баланс, який дозволить нашій країні відновити економіку, повернути мир і найголовніше - відновити державний кордон, тому що поки 5 років забирає тільки життя, знищує країну. Коли я був солдатом, я тримав у руках автомат, а коли я став парламентарієм, я зобов'язаний знаходити слова. Моя зброю як парламентарія сьогодні - слово. Вода і камінь точить, а курчат ми по осені порахуємо", - резюмував нардеп.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Влада Китаю взяла на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le Fi...