А ви нас взагалі питали? НСК "Олімпійський" відповів щодо дебатів, оголошених Зеленським

Ініціатива Володимира Зеленського не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні.

НСК "Олімпійський". Фото: УНІАН.

Національний спорткомплекс "Олімпійський" не отримував заяву щодо проведення дебатів між кандидатами у президенти України. Відповідну заяву оприлюднили на Facebook-сторінці стадіону за годину після звернення Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

На сторінці зазначили, що ані офіційних заяв, ані проектів угод на проведення дебатів не отримували.

"Пропозиція одного з кандидатів в президенти провести такі дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" в Києві – є його (Зеленського – ред.) власною ініціативою", – зазначено на сторінці.

Ініціатива Володимира Зеленського не обговорювалася з керівництвом держпідприємства та не узгоджувалася з графіком проведення заходів на стадіоні.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...