"А зарплата йде?" Мати полоненого окупанта у розмові з ним запереживала за гроші (відео)

Російські матері не надто переживають за своїх дітей-окупантів, які воюють в Україні. Замість життів своїх родичів їх більше турбують гроші. Про це свідчить розмова полоненого загарбника зі своєю матір'ю. Відповідне відео опублікував український журналіст Володимир Золкін, передають Патріоти України.

Окупант зателефонував матері, і почав розповідати про звірства росіян в Україні. На це жінка йому відповіла: "Перестань, не кажи зайвого, це все записується. Потім все перевернуть. Не треба нічого говорити".

Полонений продовжив свою розповідь про горе українського народу, але його мати заявила, що їй нібито "важливіше", що відбувається з її чадом. Проте поспішила дізнатися, чи нараховується йому зарплата, доки він перебуває у полоні.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...