А звідки Z-свастика? Окупанти видали пропагандистам Путіна свій підбитий танк за український (відео)

Кремлівські пропагандисти знову сіли в калюжу. Цього разу росіянам впихнули історію про нібито підбитий український танк, повідомляють Патріоти України.

У сюжеті російські військові демонструють ведучому знищений танк, а на питання, чи точно це "ворожа" техніка, ті спокійно кивають. Під час огляду машини оператор випадково навів камеру на підбитий бік танка з рашистським символом Z, який використовує в позначенні своєї техніки якраз російська армія. "Це у нас що за машина?" - поцікавився пропагандист.

Окупант відповів: "Це танк Т-64... це вже старенька модифікація... так, український танк. Його помітили ще під час заходу в аеропорт з дрона, як він тут самотній стояв. Його відразу "артою" посікло. Українська влада навіть не кинулася за ним. Його кинули. Те, що він страшно виглядає, це його зовнішня оболонка. Його можна реанімувати. Подивилися двигун, подивилися радіатор. Його зараз будемо по максимуму витягати в безпечне місце і там вже реанімувати".


Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...