Абрамовичу стало зле не через отруєння, - розвідка США

У ЗМІ з'явилась інформація, що на початку бетезня Романа Абрамовича намагались отруїти, разом з ним, мовляв, постраждали ще кілька представників української делегації на перемовинах. Проте в американській розвідці цю версію спростовують, передають Патріоти України із посиланням на Sky News.

ЗМІ з посиланням на джерела в американській розвідці кажуть, що про отруєння не йшлось. Причиною нездужання олігарха називають "екологічний фактор".

Розвідка США вважає, що Абрамовичу було зле через екологію

Про що саме мовиться – чиновник з розвідки не уточнив. Раніше у пресслужбі Абрамовича підтвердили, що у російського бізнесмена справді були симптоми отруєння, проте зараз він вже почуває себе нормально.

Першими тему з отруєнням Абрамовича підняли розслідувачі Bellingcat. Вони зазначили, що погано олігарху стало під час перемовин у Києві. Такі симптоми, характерні для хімічної зброї, начебто були у ще кількох делегатів.

Абрамович лікувався у Туреччині

Журналіст Шон Вокер з посиланням на власні джерела написав, що Абрамович навіть втрачав зір. Після цього його доставили на лікування до Туреччини.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...