Абромавичус "сів у калюжу": Суд скасував скандальне рішення "Укроборонпрому" звільнити очільника "Антонова"

Літаки "Антонова"

Суд визнав незаконним рішення керівника "Укроборонпрому" Айвараса Абромавичуса звільнити з посади очільника "Антонова" Олександра Донця. Відповідне рішення було ухвалено Окружним адміністративним судом міста Києва, зазначають Патріоти України.

"Також суд заборонив здійснювати будь-які дії щодо зміни даних про президента ДП "Антонов" у Державному реєстрі, у тому числі виключати з держреєстру відомості про те, що Олександр Донець є керівником держпідприємства", - повідомила юридична фірма "Ілляшев та Партнери", що представляє інтереси ДП "Антонов". Додавши, що перешкоджання діяльності очільника "Антонова" підлягатимуть кримінальній відповідальності.

Нагадаємо, 9 червня відбувся мітинг авіабудівників, які протестували проти рішення "Укроборонпрому" звільнити керівника підприємства та закликали не допустити знищення підприємства заради забудови його території.

Для розуміння масштабу - площа "Антонова" (виділено червоним) у Києві приблизно дорівнює Гідропарку
Згодом стало відомо, що ще однією цілком можливою ціллю команди Айвараса Абромавичуса є Antonov Airlines - авіакомпанія з флотом у декілька десятків літаків, зокрема єдиним у світі Ан-225 "Мрія" та сімох Ан-124 "Руслан", яка генерує мільйонні прибутки та рятує "Антонов" від банкрутства.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...