Абсолютно безневинна мета? Стало відомо, навіщо Дуров прилітав у Париж, коли його арештували

Суд у Франції продовжив арешт генеральному директору Telegram Павлові Дурову. Про це повідомило ввечері 25 серпня з посиланням на власні джерела Agence France-Presse, передають Патріоти України.

Агентство зазначає, що Дурова, якого затримали в аеропорту Парижа ввечері 24 серпня, за законодавством можуть тримати під вартою без оголошення обвинувачень ("для допиту") максимум 96 годин.

Співрозмовник AFP розповів, що ордер на арешт Дурова видало Управління у справах неповнолітніх Національної поліції Франції (OFMIN). Відомство веде попереднє розслідування ймовірних злочинів, включно із шахрайством, незаконним обігом наркотиків, кібербулінгом, організованою злочинністю та пропагандою тероризму.

Також агентство з'ясувало, що Дуров прилетів у Париж зі столиці Азербайджану Баку, щоб повечеряти. Гендиректора Telegram супроводжували охоронець та особистий помічник, які завжди з ним.

Таки злам? Все більше американців вважають, що у війні перемагає Україна

вівторок, 27 серпень 2024, 0:30

Після початку операції ЗСУ у Курській області більше американців стали вважати, що наразі у війні перемагає Україна. Як повідомляє Голос Америки, про це свідчать дані опитування YouGov, передає Укрінформ, передають Патріоти України. Згідно з результата...

“Є загальна тенденція": Еекспертка розповіла, як на настрої в РФ вплинула Курська операція

вівторок, 27 серпень 2024, 0:17

Росіяни втомилися від війни, але на вулиці ніхто не піде. Про це в ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова, передають Патріоти України. “Є загальна тенденція до втоми від війни, звичайно ж. І Курська опер...