"Абсолютно хворий": У ЗМІ злили інформацію про таємну залежність Кадирова (відео)

Керівник Чечні Рамзан Кадиров захопився наркотиками. Саме залежність може стати причиною його усунення, передають Патріоти України.

Як розповів в ефірі FREEDOM глава Кабміну Ічкерії за кордоном Ахмед Закаєв, через страх усунення Кадиров вигадав історію про нібито зґвалтування бійцями "Ахмата" російських військових, щоб дискредитувати свого потенційного суперника і співробітника ФСБ Апті Алаудінова.

"Кадиров - абсолютно хворий, він наркозалежний і вже неконтрольований через свою залежність від наркотиків. І сьогодні кадировське оточення затіяло цю фейкову історію ... Внутрішня "гризня" зі своїми імовірними опонентами, яких прикриває ФСБ", - пояснив Закаєв.

Смерті у рядах російських мобілізованих Закаєв пояснив свавіллям, якого у російській армії багато "навіть у мирний час".

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...