Абсолютно не мачо: Журналісти Зімбабве показали, який насправді вигляд має Лукашенко (фото, відео)

Під час візиту до Зімбабве самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко кілька разів потрапляв в об’єктив фотокореспондентів, які на відміну від підлабузників із державних білоруських ЗМІ, не особливо переймалися ракурсом зйомки та не займалися ретушуванням. З опублікованих пресслужбою офісу президента Зімбабве знімків можна зробити висновки про не найкращу форму, в якій перебуває білоруський диктатор, зазначають Патріоти України.

Очевидно, що Лукашенко, який на публіці полюбляє похвалитися хорошою спортивною формою, має проблеми із зайвою вагою. На опублікованих кадрах видно його асиметрично великий живіт і те, як важко йому рухатися, пересуваючи огрядне тіло.

На відео офіційного прийому також видно, що Лукашенко ледве пересуває ноги, а обличчя диктатора набуло помітного багряного відтінку, як буває перед геморагічним інсультом.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...