Адмірал Воронченко розповів про свою нову посаду

Ігор Воронченко стверджує, що дотримується принципів, властивих арміям провідних країн світу.

Ігор Воронченко. Фото: Укрінформ.

Командувач ВМС ЗСУ адмірал Ігор Воронченко підтвердив, що повинен отримати нову посаду в Міноборони України. Про це він заявив у коментарі ЗМІ, підкресливши, що здивований ажіотажем через призначення. Пропозиція про роботу, як розповів військовий, надійшла від міністра оборони Андрія Тарана, повідомляють Патріоти України.

"Дійсно, міністром оборони мені запропоновано нову посаду в міністерстві, і я вважаю, що після чотирьох років командування Військово-Морськими Силами можу гідно передати всі свої напрацювання, досвід наступнику.

Для мене незрозумілий той ажіотаж у ЗМІ, який з'явився навколо мого прізвища", – сказав Воронченко. Він додав, що коментар дав тільки одному виданню.

Воронченко стверджує, що дотримується принципів, властивих арміям провідних країн світу. "Хочу акцентувати, що, на мою думку, посадова особа на ключових позиціях кожні 4-5 років має передавати свій досвід і знання. Ротаційний принцип якраз і відповідає підходам, які існують в арміях країн-членів НАТО", – заявив адмірал.

Джерело: Укрінформ

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: