Адвокат Дуче та обожнювач Путіна заявив, що його хотіли вбити "українські фашисти" з купою зброї: Глава МВС Італії зробив скандальну заяву

Віцепрем'єр Італії і глава МВС Маттео Сальвіні заявив, що його хотіло вбити "українське угруповання", повідомляють Патріоти України з посиланням на італійську Аnsa.

"Це була одна з багатьох погроз смерті, які надходили мені кожен день. Спецслужби говорили про українську групу, яка намагалася мене вбити. Я радий, що це допомогло розкрити божевільний арсенал зброї)", - заявив Сальвіні, говорячи про спецоперацію італійських поліцейських проти прихильників ультраправої групи.

"Я думаю, що я ніколи не робив нічого поганого українцям...Я не знаю жодного неонациста. І я щасливий, коли вони ловлять неонацистів, прокомуністів або кого-небудь ще", - додав проросійський популіст.

Нагадаємо, на півночі Італії під час обшуків у членів ультраправих угруповань вилучили арсенал зброї, в тому числі ракету класу "повітря-повітря".

Були затримані троє осіб, які могли брати участь у бойових діях на Донбасі, або мати зв’язки з проросійськими сепаратистами.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: