Адвокат Януковича втрачає позиції: У ДБР зміна керівництва

Олександр Бабіков, відомого як адвокат Януковича і котрого називали наступником Соколова, не спромігся набрати необхідну кількість голосів

Новим виконувачем обов’язків директора Державного бюро розслідувань замість Олександра Соколова, став Олексій Сухачов, який у серпні цього року був призначений на посаду заступника директора відомства, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє сайт ДБР, Сухачов раніше працював у Генпрокуратурі, у Службі зовнішньої розвідки, має ступінь доктора юридичних наук.

За інформацією ДБР, Олексій Олександрович Сухачов народився в 1978 році в Харкові. 2000-го закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство.

Доктор юридичних наук, захистив дисертацію за спеціальністю - кримінальний процес і криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність. Заслужений юрист України.

З 2000 року почав військову службу в органах державної безпеки, пройшов шлях від слідчого, оперуповноваженого до заступника головного управління центрального управління СБУ.

У 2017-2019 рр. працював заступником начальника департаменту Генеральної прокуратури. У 2019-2020 рр. проходив військову службу в Службі зовнішньої розвідки.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...