Адвокат Трампа назвав "ворога США" в команді Зеленського

Рудольф Джуліані раптово скасував візит в Україну.

Рудольф Джуліані та Дональд Трамп. Фото: The Times.

Адвокат президента США Рудольф Джуліані заявив, що скасував візит в Україну через "ворога Дональда Трампа" – народного депутата Сергія Лещенка. Про це він сказав в ефірі американського телеканалу Fox News, передають Патріоти України.

Зазначимо, Джуліані повинен був приїхати для зустрічі з переможцем президентських виборів в Україні Володимиром Зеленським, проте незабаром заявив, що в такому випадку буде оточений ворогами Америки.

"Уже засуджений чоловік, який був визнаний причетним до надання допомоги демократам (на американських виборах. – Ред.) у розслідуванні 2016 року. Я назву вам його ім'я! Джентльмен по імені Лещенко, який надав "чорну книгу" (чорна бухгалтерія, так звана амбарна книга "Партії регіонів". – Ред.), визнана шахрайською", – сказав адвокат. На його думку, розслідування за матеріалами книги "заглохло, оскільки в ньому не було правди".

Сергій Лещенко в Facebook прокоментував заяву. "Думаю, все простіше – Джуліані зрозумів, що [Юрій] Луценко його систематично обманював", – написав політик.

"Луценко: 1) бреше що справу Бурізми закрили через Байдена – а його закривав сам Луценко, 2) бреше що чорна бухгалтерія сфальсифікована – а є експертизи, що ні; в) бреше про те, що мене і Ситника засудили за втручання у вибори – а це був адмінсуд за позовом Розенблата та рішення не набуло чинності", написав нардеп.

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...

"Соколам путіна" дуже страшно коли стріляють у відповідь: Сили оборони змусили другий Ту-22 замість атаки України тікати подалі вглиб росії - розвідка

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:55

Під час атаки російських бомардувальників Ту-22М3 один з них був збитий, а другий поспішив розвернутися. Про це розповів представник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов у ефірі Радіо Свобода в п’ятницю, 19 квітня. . "Зн...