Афганістан швидко повертається у середньовіччя: Таліби вже заборонили жінкам займатися спортом

Таліби, які встановили свою владу в Афганістані заборонили жінкам займатися спортом. Про це заявив представник талібів Ахмадулла Васік в інтерв'ю австралійському виданню SBS News, зазначають Патріоти України.

За його словами, спорт для жінок не розглядають як щось важливе.

Васік зауважив, що під час гри в крикет може статися ситуація, коли частина жіночого тіла чи обличчя не буде закритою, а "іслам такого не дозволяє".

"Зараз ера засобів масової інформації, і будуть фотографії та відео, а потім люди це дивитимуться. Іслам та Ісламський Емірат не дозволяють жінкам грати в крикет або займатися будь-яким іншим спортом", - заявив Васік.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...