Агент ФСБ РФ готував атаку на електропідстанції Кропивницького, але в нього "щось пішло не так"

Російський агент готував повітряну атаку на електропідстанції Кропивницького, і за це отримав 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Про це йдеться у повідомленні на сайті Служби безпеки України, передають Патріоти України.

Зазначається, що СБУ зібрала обґрунтовані докази вини ще одного агента Федеральної служби безпеки Росії. Він виконував вороже завдання щодо коригування повітряних ударів російських окупантів по Кропивницькому.

"За вказівкою російської спецслужби, агент мав встановити GPS-трекер біля однієї з трансформаторних підстанцій в обласному центрі. За сигналами "маячка" окупанти хотіли скоригувати ракетний удар по українському енергооб’єкту", - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали чоловіка наприкінці січня під час встановлення ним "GPS-навідника" на міську електропідстанцію. "Як встановили слідчі, ворожим поплічником виявився місцевий житель, якого ФСБ дистанційно завербувала після початку повномасштабного вторгнення", - повідомили у спецслужбі.

Зауважується, що в поле зору російської спецслужби він потрапив через свої прокремлівські погляди, які неодноразово оприлюднював серед людей, які його оточували.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...