Агент КДБ "Валет" ласий до жінок: У мережі сплив компромат на завербованого Лукашенка

У мережі опублікували документ, який свідчить про те, що Олександр Лукашенко був завербований КДБ в 80-х роках минулого століття. Вербування Лукашенка відбулося в 1987 році. Йому присвоїли кличку"Валет". Відповідний документ опублікував волонтерський проект Inform Napalm, передають Патріоти України.

Виходячи з опублікованої характеристики, в завдання Лукашенка входило "рішення контррозвідувальних завдань в Шкловському районі Могильовської області".

Відзначимо, що в характеристиці Лукашенка під грифом "цілком таємно" сказано, що майбутній лідер Білорусі працьовитий, сумлінний до роботи і політично розвинений. У той же час в КДБ СРСР відзначали, що він "надзвичайно хитрий", схильний до інтриг і жадобі влади над оточуючими.

"У роботі з агентом слід проявляти обережність, так як "Валет" був неодноразово помічений у використанні співпраці з органами КДБ в своїх інтересах, зокрема зведенні рахунків з недоброзичливцями", — зазначено в характеристиці. Крім того, в документі сказано, що Олександр Лукашенко "ласий до жінок", в тому числі до неповнолітніх. Також він неодноразово використовував своє службове становище в ході залицянь.


У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...