Агентам україножера Путіна нагадали, що і в них руки по лікоть у крові: У Харкові облили червоною фарбою офіс ОПЗЖ, а на двері повісили гранату (відео)

ОПЗЖ Харків

У Київському районі Харкова у вівторок, 3 грудня, близько 09:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що до ручки вхідних дверей приймальні народного депутата України примотаний предмет, схожий на гранату, зазначають Патріоти України.

Окрім того, невідомі облили фасад будівлі та пошкодили табличку приймальні. На місці поліцейські виявили учбову гранату (муляж) зі слідами іржі та механічними пошкодженнями із запалом до неї. Речові докази вилучені. Інформація зареєстрована у Єдиному обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції. Наразі вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України.



У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...