Агітував молодіжне крило партії: Під Харковом депутату від ОПЗЖ оголосили підозру в підготовці захоплення держвлади (фото)

У Харківській області повідомили про підозру депутату Солоницівської селищної ради від партії "Опозиційна платформа – За життя". Його запідозрили в підготовленні до захоплення влади. Про це у вівторок, 15 березня, повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури у Facebook, передають Патріоти України.

Йому інкримінують ч. 1 ст. 14, ч. 1 ст. 109 КК України. Депутата затримали в порядку ст. 615 КПК України. Як розповіли в пресцентрі установи, затриманий телефонував представникам молодіжного крила ОПЗЖ та повідомляв, що Харків та область будуть окуповані росіянами. Окупанти, за його словами, нібито будуть підтримувати партію.

Він надавав вказівки до підготовки для спільного вчинення насильницьких дій, щоб у подальшому встановити на території міста й області іншу владу.


Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: