"Агресії проти України не сталося б, якби "російський народ" і Навальний не були солідарні з Путіним", - Дмитро Ярош

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош побажав здоров'я російському опозиціонеру Олексію Навальному, але назвав його частиною віртуальної реальності президента РФ Володимира Путіна. На своїй сторінці в Facebook Ярош зазначив, що як людину йому шкода Навального, повідомляють Патріоти України.

Але Росія офіційно з 2014-го року воює проти України. "Ці брати понад 370 років намагаються панувати на нашій Землі і не тільки на нашій. Бачить же весь світ, що відбувається зараз в Білорусі. Можна послухати росіян. Для них хохли, бульбаші, лабуси, чурки, тепер звєрі тощо - всі агенти американського Держдепу та ЦРУ. Путін та його команда створили таку віртуальну реальність. І гаспадін Навальний - теж віртуальний опозиціонер", - написав Ярош.

На його думку, українці усвідомлюють, що агресії Росії проти України не відбулося б, якби весь російський народ не був солідарний з Путіним. У тому числі і такі опозиціонери, як Навальний. Ярош також зазначив, що зараз, як і за Януковича, агентура Кремля інфільтрується в усі вищі і нижчі структури влади держави.

"Вони деморалізують армію та інші силові структури, знищують економіку і оборонку, добивають українців пандемією коронавірусу", - написав Ярош.

Знайшов, де шукати кохання та дружбу: На Росії арештували американського вояка, який приїхав на романтичну зустріч

вівторок, 7 травень 2024, 9:32

Минулого тижня в Росії затримали американського військовослужбовця, який приїхав у російський Владивосток на зустріч з жінкою, з якою мав романтичні стосунки, повідомляє NBCNews з посиланням на речника армії США . За словами чотирьох американських чин...

"Я бачив, як іде боротьба на Донбасі": Австрійський генерал назвав головні помилки Росії під час вторгнення в Україну

вівторок, 7 травень 2024, 8:30

Починаючи повномасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року керівництво Росії недооцінило готовність українського народу до опору та стійкість Збройних сил. У Кремлі були впевнені, що спротив буде таким слабким, що можна буде швидко взяти Україну...