"Агресори, окупанти, загарбники": Лавров поскаржився на прийом на зустрічі міністрів G20 (відео)

Міністру закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров, який став вигнанцем на зустрічі глав МЗС G20, відкрито заявили, що його країна вчиняє злочини. Прихвостень Путіна не витримав критики з боку інших країн, передають Патріоти України.

Відео із обуреннями Лаврова журналістам з'явилося у Telegram-каналах. Йому не сподобалося, що світ закликає РФ до миру.

"Агресори, загарбники, окупанти – багато чого ми сьогодні почули. Ну і всі закликали нас припинити цю операцію і досягти мирного врегулювання. Я дозволив собі нагадати нашим західним колегам, що вони говорили усі попередні місяці. І визначитися, чого вони хочуть", – видав Лавров.

Нагадаємо, раніше Лавров втік із зали засідань 8 липня одразу після свого виступу і вирішив не брати участь ні у спільному обіді учасників форуму, ні у пленарному засіданні у другій половині дня.


Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...