"Агрессия и война продолжатся": Ейдман дав тривожний прогноз щодо "формули Штайнмаєра" для Донбасу

Основна мета Путіна - знищити Україну, як незалежну державу, а залишки прибрати до рук.

Російський соціолог Ігор Ейдман впевнений, що метою президента РФ Володимира Путіна по Україні в контексті згоди на включення "формули Штайнмаєра" в новий закон по Донбасу, є її розпад. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У Кремлі навіть не особливо приховують, що їм потрібен не Донбас, а вся Україна. Про це безпосередньо говорив, наприклад, відомий вечірній м ... Соловйов-Послід. План Путіна простий, як дві копійки. Він захопив і вбив Донбас, а тепер намагається інтегрувати цю мертву, гангренозну тканину назад в тіло України, щоб смертельно заразити і знищити її державний організм", - йдеться в пості.

За його словами, основна мета Путіна - знищити Україну, як незалежну державу, а залишки прибрати до рук. "Будь-які перемовини потрібні йому тільки для цього, і значить вони не принесуть мир. Чи розуміє це Зеленський?... Вся ця історія ні до чого реального не приведе. Російські агенти-"сепари" проведуть вибори, не передаючи Україні контроль над кордоном. Україна і ЄС ці вибори не визнають. Росія звинуватить Україну в зриві домовленостей. Агресія і війна продовжаться", - резюмував експерт.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...