Аятолли нариваються на проблеми? До Москви прилетів вантажний літак з Ірану (фото)

У четвер, 4 листопада, до Москви прибув вантажний літак Іл-76 з Тегерана. Найімовірніше, він доставив нову партію озброєння від режиму аятолл для російських окупантів. Військова допомога від Ірану активно використовується рашистами у збройній агресії проти України. Такими висновками поділилося видання Bild з посиланням на дві фотографії з розвантаженням літака в аеропорту Внуково. Знімки портал отримав від анонімного джерела, передають Патріоти України.

На зображеннях помітно, як вилочні навантажувачі перевозять піддони з великими коробками, які були на борту Іл-76. Однак про доставку зброї свідчить не тільки форма і розміри ящиків. Літак, який приземлився в Москві, належить приватній іранській авіакомпанії Pouya Air. До 2012 року вона називалася Yas Air, але провела ребрендинг, коли потрапила під санкції США.

За даними Міністерства фінансів Штатів, авіакомпанія займалася "перевезеннями незаконних вантажів". Сюди відноситься і зброя для іранських клієнтів на Близькому Сході. Доставки здійснювалися від імені військово-політичного формування Варта ісламської революції.


"Бої тривають": Сирський розповів про ситуацію на Харківському напрямку

неділя, 12 травень 2024, 13:43

У Харківській області тривають бої у прикордонних районах вздовж державного кордону з країною-агресором Росією. Обстановка складна, проте Сили оборони України роблять все, аби утримати оборонні рубежі та позиції. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ ...

"Схоже, що багатоповерхівку в Бєлгороді підірвали": В РНБО заявили про провокацію Росії

неділя, 12 травень 2024, 13:28

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України офіцер Сил оборони лейтенант Андрій Коваленко прокоментував обрушення багатоповерхівки у Бєлгороді Російської Федерації, передають Патріоти України. "Будинок у Бєлгороді...