Академік Павлов "нервно курит": Розсекречено моторошні експерименти ЦРУ з дистанційного "управління" собаками (фотофакти)

"Холодна війна" велась жорсткими методами з обох сторін. Задля омріяною переваги не шкодували ні людей ,ні, тим більше, тварин

Документи про страшні експерименти над собаками, які проводило ЦРУ в 1960-х роках, були розсекречені ще у 2018 році, але тільки зараз з'явилися зображення піддослідних тварин з електродами в мозку, повідомляють Патріоти України з посиланням на Dailymail.

Незважаючи на погану якість чорно-білих знімків, можна розглянути на спинах собак приймачі-стимулятори і якийсь шолом на голові, під яким знаходиться пристрій, введений хірургічним шляхом в череп.

У розсекречених документах говориться про три піддослідних собаки. Через стимулятор подавалися розряди струму до 90 вольт. У звітах є інформація про те, що після 2000 таких стимуляцій, одна з собак померла.

Експерименти проводилися з метою контролю над поведінкою собак через стимуляцію. За допомогою розрядів струму вчені впливали на центр винагороди або задоволення в мозку, імітуючи стан, коли тварина отримує ласощі або похвалу. Достовірно невідомо, чи використовувалися після тварини в військових місіях.

В одному з документів пояснюється для чого проводилися експерименти:

"Конкретної метою дослідницької програми було вивчення доцільності контролю за поведінкою собаки у відкритому полі за допомогою дистанційно стимулюючої електричної стимуляції мозку"

Згідно з документом, ЦРУ спочатку експерементували на щурах і мавпах, а після успішних експериментів агентство перейшло до собак - зокрема Бігль .У документах також йдеться про те, що подібні досліди ставилися і над ув'язненими людьми, для оцінки потенційного використання ЛСД.

В Америці десятиліттями намагалися приховувати факт проведення експериментів по "зміни поведінки". І оприлюднили секретні документи після того, як в країні вийшов закон про свободу інформації.

Відомо також, що імплант з електродами імплантували в мозок тварини через кілька отворів. Електроди кріпилися до собачій упряжці, де стояв приймач-стимулятор. Після того, як загинула собака, до якої застосовувалися удари струмом до 90 вольт, до наступної випробуваної собаці застосовували імпульсу силою 12-15 вольт.

Піддослідних тримали в коробках по 8 годин, абсолютно голодних, щоб під час експериментів вони краще реагували на стимуляцію.


Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...