"Акація" відцвіла: У мережі показали яскраві кадри роботи українського Bayraktar (відео)

Збройні сили України продовжують знищувати ворожу армію та техніку на південному напрямку. На Херсонщині безпілотник Bayraktar перетворив російську самохідну артилерійську установку 2С3 "Акація" на купу металу, передають Патріоти України.

Відео активно поширюється у соціальних мережах. Щоб "Акація" окупантів "відцвіла", знадобився лише один прицільний удар української "пташки".Примітно, що російські пропагандисти ще в червні зганьбилися, заявляючи, що війська РФ знищили тисячу БПЛА Bayraktar TB-2. Хоча такої кількості й близько немає не те, що на озброєнні української армії, а й у світі загалом.

САУ 2С3 "Акація" – радянська 152-мм дивізійна самохідна гаубиця, яка була розроблена ще наприкінці 1960-х. Дальність стрілянини становить близько 20 км. За неофіційними даними, на озброєнні армії РФ було близько 1800 таких гаубиць, більшість з яких знаходилася на зберіганні.

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...

“Двадцять п’ять років тому": Сі Цзіньпін пообіцяв "ніколи не забути" бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді

вівторок, 7 травень 2024, 16:38

Президент КНР Сі Цзіньпін пообіцяв “ніколи не забути” смертоносне бомбардування НАТО посольства Китаю в Белграді. Про це він заявив під час європейської поїздки, пише Bloomberg, передають Патріоти України. Як зазначається, заява Сі Цзіньпіня посилює ро...