Ахметов вийшов на відкрите протистояння із Зеленським: У "Слузі народу" відкрито заговорили про "війну з олігархом"

Слуги Зеленського вже кажуть, якщо зірветься опалювальний сезон - винний "саботажник Ахметов"

Рінат Ахметов перейшов до відкритого протистояння з президентом Володимиром Зеленським. Про це заявив народний депутат від "Слуги народу" Єгор Чернєв у Facebook, зазначають Патріоти України.

Зі слів депутата, Ахметов хоче "змінити владу й урятуватися від деолігархізації", а "підготовка до вирішальної атаки розгортається на всіх фронтах".

"Під крилом Ахметова формується кілька політичних колон на всі смаки виборців. Заряджають усі наявні ЗМІ, куплених політологів, експертів, журналістів і лідерів думок.

Для того, щоб додатково підігріти протестні настрої, Ахметов цілком може вдатися і до саботажу та створення проблем в енергетиці, адже він контролює 70% ТЕС і ТЕЦ. Він діє за принципом - що гірше, то краще", - написав нардеп.

Зі слів Чернєва, в інтересах Ахметова також "спровокувати протести".

"Ахметов чудово почувався за всіх президентів України та з усіма домовлявся. З нами домовитися в нього не вийшло. Як не вийшло в Медведчука й в інших псевдоопозиціонерів", - заявив нардеп.


Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...