Аксьонов радісно звітує: Окупанти готуються пустити воду по Північно-Кримському каналу

Російські окупанти готуються пустити воду в Північно-Кримському каналі з тимчасово захоплених районів Херсонщини до окупованого росіянами Криму. Про це заявивй голова окупаційної адміністрації Криму Сергій Аксьонов російським державним виданням, передають Патріоти України.

Ставленик російських окупантів каже, що 25 лютого будуть ухвалені технічні рішення для запуску води з Дніпра в захоплених районах Херсонщини руслом Північно-Кримського каналу. "Там потрібне ручне регулювання, щоби напір на старті не був занадто сильним, щоби нас не розмило. Тому завтра вранці всі рішення технічні будуть ухвалені. Зробити це можна впродовж одного дня. Відповідно, воду в канал отримати ми можемо, технічно ми готові, насосні станції готові", - заявив Аксьонов.

Що не посилить держбюджет та волонтери: Данія закупить для України зброю у українських виробників

неділя, 28 квітень 2024, 8:15

В умовах, коли європейське ВПК лише поновлює свою міць часів Холодної війни і європейці закуповують зброю для ЗСУ по всьому світові, спрямовані таким чином кошти можуть дати мільярдні поставки. Зазначається, що документ фіксує намір посилити пряму фіна...