"Акт вандалізму!": Кернес на росТБ назвав українських націоналістів "покидьками" (відео)

Мер Харкова пообіцяв росіянам, що відновить пам'ятник маршалу СРСР і навіть поверне ім'я Жукова одному з харківських проспектів.

Геннадій Кернес. Фото: KP.UA.

Скандальний мер Харкова Геннадій Адольфович Кернес вибухнув образами на адресу українських націоналістів, які знесли пам'ятник радянському маршалу Георгію Жукову. Свій спіч він озвучив під час прямого включення в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

Більше того, він подякував рупорам путінського режиму за поширення фейків про Україну. "Я хочу сказати спасибі вам, що ви цікавитеся і показуєте, що відбувається у нас в Україні і конкретно в місті Харків. Я можу сказати – те, що трапилося в нас, це просто ні в які рамки, ні в які ворота! Це не просто покидьки суспільства, як я вчора сказав, це акт такого вандалізму, який ми не очікували!" – обурився Кернес.

Він висловив упевненість у тому, що активістів, які знесли пам'ятник Жукову, не притягнуть до жодної відповідальності, однак пообіцяв росіянам, що відновить пам'ятник і навіть поверне ім'я Жукова одному з харківських проспектів. За словами Кернеса, на це нібито є запит суспільства.

Джерело: Обозреватель

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...