"Акція "розведи лоха": У Росії збирають гроші на тепловізори, щоб... "зігріти" своїх вояк (відео)

У Росії жінка оголосила збір коштів начебто на тепловізори для окупантів, які з її слів, мали б допомогти загарбникам на фронті зігрітися у холодну пору. От тільки росіянка не знала, що тепловізор - це пристрій, який здатний визначати температуру навколишніх предметів і допомагає військовим розпізнавати теплові випромінювання від різних предметів, істот та людей, передають Патріоти України.

Жінка у соцмережі запевняла, що вона начебто волонтер, хоч і геть не розуміється у спорядженні."Я перебуваю у групі, де ми допомагаємо хлопцям, які пішли на фронт, нашим військовим, зібрати на тепловізори. Вони просто мерзнуть, а тепловізори дуже дорого коштують", — сказала вона.

На каналі СтратКом ЗСУ зазначають, що в Росії на тлі критичної ситуації із забезпеченням арії РФ активізувалися шахраї, які виманюють гроші у своїх співвітчизників. "На кацапії акція "розведи лоха" продовжується. Але цього разу це ще краще. Тупорила вівця збирає на "тепловизоры, чтобы ребята не замёрзли", - йдеться у повідомленні.

Окупанти мають проблеми з забезпеченням За словами голови Херсонської міської військової адміністрації Галини Лугової, в Херсоні зараз перебувають від 20 до 25 тисяч російських вояків, які мають проблеми із забезпеченням.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...