Активіст підрахував точно: У Краснодарському краї на кладовищі "вагнерівців" виявили багато свіжих могил

На кладовищі в Краснодарському краї, де ховають "вагнерівців", ліквідованих в Україні, за останній час з'явилися 26 нових могил найманців. Про це повідомив Telegram-канал SOTA з посиланням на місцевого активіста Віталія Вотановського, передають Патріоти України.

Останній нарахував на кладовищі вже 406 поховань бойовиків з ПВК "Вагнера". За словами активіста, частині родичів не повідомляють, де закопали тіла окупантів. Тому сім'ї ліквідованих бойовиків шукають їх за фотографіями з кладовища.

Вотановський також зняв ролик з демонстрацією рядів однакових могил. На кожній встановлено дерев'яний хрест з табличкою, на якій написано ім'я окупанта. А на земляних насипах лежать ідентичні вінки в червоно-жовтих кольорах.

Окупанти вбили бабусю та її 12-річну онуку на Донеччині (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:30

Російська армія завдала удару по селищу Мемрик Покровського району на Донеччині. Попередньо, окупанти атакували населений пункт з РСЗВ "Град". Тілесні ушкодження, несумісні з життям, зазнали 65-річна бабуся та її онука 12 років. Про це повідомили в Дон...

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...