Але білорусам закупить: Лукашенко відмовився робити щеплення російською вакциною

Президент Білорусі Олександр Лукашенко

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко відмовився робити щеплення вакциною від коронавірусу "Супутник V", яку планує закупити у Росії, передають Патріоти України.

За його словами, в цій ситуації він скептик. Відповідну заяву глава держави зробив під час відвідування дитячої інфекційної клінічної лікарні в Мінську. "Я вакцинуватися, робити щеплення не буду", – заявив Лукашенко.

Зазначимо, раніше Білорусь стала першою країною після Росії, де почалися клінічні дослідження російського препарату "Супутник V".

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...