"Але Францію він поважає": Макрон назвав причини нападу Путіна на Україну

Еммануель Макрон (Фото:Thibault Camus / Pool via REUTERS)Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що Володимир Путін прийняв рішення про напад на Україну через образу, що переросла в параною. Про це пише BFM TV, передають Патріоти України.

За словами Макрона, зосередивши наступ на Донбасі, російський президент прагне "досягти перемоги і націлитися на славний військовий парад 9 травня". "Я дуже мало вірю в нашу колективну здатність посадити його за стіл переговорів у короткостроковій перспективі", - сказав він.

Президент переконаний, що ізоляція Путіна після введених у 2014 році санкцій тільки погіршила ситуацію.

"Роль Covid також не слід недооцінювати ( ...) для багатьох керівників, які вже були на межі самотності (...) Він місяцями залишався в Сочі, замикався, менше спілкувався з іншими політиками", - говорить Макрон.

Він пояснив свої приватні телефонні дзвінки президенту РФ необхідністю знати, як далеко той зможе зайти.

Також Макрон вважає, що Путін "поважає Францію і проводить відмінність з рештою Заходу". Однак "у нього дійсно є переконання, яке десятиліттями жило у свідомості росіян, що його головна тема пов'язана з американцями".

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...