"Але ми готові вислухати Україну": Лавров заявив, що РФ не просила переговорів

У Росії стверджують, нібито ніколи не просили про переговори з Україною, проти якої розпочали війну. Але на десятий місяць бойових дій, коли втрати живої сили путінської армії підбираються до позначки в 90 тис. осіб, Москва вже "готова вислухати" Київ. Про це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, повідомляють Патріоти України.

Як передають росЗМІ, він виступив на пресконференції щодо проблематики європейської безпеки. "Москва не просила про переговори з Україною, але готова вислухати інший бік", – висловився глава МЗС держави-терориста.

За його словами, не було такого, щоб росіяни просили про якісь переговори, аби виграти час для того, щоб зібрати додаткові сили для породження бойових дій. "Ну, це і смішно, і неприємно тому, що люди брешуть, брешуть відверто", – стверджує Лавров.

Він заявив, що "ніколи про жодні переговори" Кремль не просив, але нібито завжди говорив, що, "якщо хтось має інтерес до переговорного рішення, ми готові вислухати".

Водночас Лавров видав, що РФ завдає ударів по інфраструктурі України, яка "допомагає вбивати росіян". Він знову звинуватив НАТО.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...