"Але ми не порушили Стамбульську угоду": Чоловік Скабєєвої визнав, що РФ ударила по порту Одеси

Російський провладний журналіст та депутат Держдуми РФ Євген Попов визнав, що удару по порту Одеси завдала Росія. Більше того – він пригрозив, що Кремль зробить це знову. Про це Євген Попов заявив у програмі Бі-Бі-Сі Newshour, передають Патріоти України.

При цьому він наполягає, що метою російського удару були ракетні системи, які, за його словами, перебували у порту. "Ми атакували військову інфраструктуру в одеському порту. І вам добре знайомі назви ракет. Це ракети "Гарпун". Вони базувалися в Одесі і ми їх знищили", – сказав російський пропагандист.

Він також заявив, що внаслідок цієї атаки ніхто не загинув і не був поранений, хоча раніше одеська влада заявила, що в результаті російської ракетної атаки постраждали люди. "Ми не порушили Стамбульську угоду. Ми просто зруйнували військову інфраструктуру України – і зробимо це знову", – заявив Попов.

Нагадаємо, кількома годинами раніше міністр оборони Туреччини Хулусі Акар заявив, що російські представники запевнили його, що Москва не "має жодного відношення" до ракетних ударів по одеському порту.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...